Ako zbaliť chlapa ?

28.09.2008 15:59

Každý muž je iný, ale existuje niekoľko zásad, ktoré platia na všetkých.

Predpokladám, že väčšine z vás napadlo, že chlap

myslí len na jedno :). Milé dámy, môžem vás ubezpečiť, že to nie je vždy tak. Samozrejme, že niečo na tom je, ale o tom nižšie. A dámy, priznajte si, koľkokrát myslíte na sex vy, len o tom nehovoríte ako muži :).

Poďme k tým niekoľkým zásadným bodom, s ktorými uspejete pri „balení“ chlapa.Prejavy a city
Žiadny muž city spočiatku neprejavuje. Ak sa vám nejaký páči, buďte si istá, že ak sa vám podarí o ňom získať akékoľvek informácie, skutočnosť bude úplne iná. Muž sa chová v spoločnosti priateľov úplne inak ako pri svojej priateľke. Poznám ich zopár takých, ktorí sa chovajú v spoločnosti ako veľmi silní, sebavedomí a neoblomní bez citov. V skutočnosti od ich priateliek viem, akí sú. Mnoho z nich je romantických, a to by som o nich nikdy nepovedal. Sú však aj typy, ktoré sú aj v súkromí bez akýAko zbaliť chlapachkoľvek prejavov citov. Takže ako sa hovorí „kupujete mačku vo vreci“. Ako najlepšie zistiť aký je? Jedine ísť s ním niekam na rande a viackrát sa stretnúť. Potom sa ukáže, ako veľmi vážne to s vami myslí, a ako mu na vás záleží.

Prvý kontakt alebo Ako zistím, že sa mu páčim
V prípade, ak sa vám nejaký muž páči, môžete si byť istá, že sa vám tak ľahko neprihovorí. Týka sa to inteligentnejších mužov. Tí menej inteligentní nerozmýšľajú nad tým, kedy ženu osloviť a čo jej vôbec povedať. Idú hneď „na vec“ a svojimi hlúpymi rečami začnú byť veľmi rýchlo otravní, čo „pochová“ ich šance na ďalší úspech. To ale neznamená, že ak vás náhodou muž osloví hneď, musí mať v hlave seno. Existujú aj výnimky. Muži sú už raz takí. Majú v sebe niečo, čomu sa hovorí strach z odmietnutia. V staroveku muži lovili, ženy sa na nich spoliehali, a keď korisť neulovili, bola to pre nich všeobecná potupa. Tento inštinkt po predkoch im zostal. Takmer každý chlap sa bojí prísť k žene, pretože si automaticky myslí nasledovné:

  • ja na ňu nemám
  • čo jej ja môžem ponúknuť
  • prečo by sa zaujímala práve o mňa
  • na 100% ma odmietne

Viem, že si teraz hovoríte, že muži takíto nie sú. Typický muž je ale o tomto presvedčený – česť výnimkám! A práve preto sa k vám na 99% prihovorí chlap, ktorý buď nemá v hlave to, čo tam patrí, alebo je mierne v podnapitom stave. Opitosť mu dodáva sebaistotu a odvahu.

Neváhajte teda, a ak sa vám niekto páči, dajte mu to najavo. Stačí, ak sa na neho usmejete a podľa jeho reakcie usúdite, či ste mu sympatická, alebo nie. Ak nie, nebude vás viac vnímať a bude sa venovať svojej partii. V prípade, že pohľad a úsmev opätuje, je to jasné. Prestane čiastočne vnímať svoju partiu (ujde mu polovica debaty) a bude venovať pozornosť vám. V prvom rade začne ihneď analyzovať, s kým tam ste, kde sa kto z vašej partie nachádza, a či náhodou nehrozí nebezpečenstvo – „nedostane po hube“ od niekoho z vašej partie. V prípade, že nič podobné nehrozí, vzdiaľte sa od partie, aby mal možnosť s vami komunikovať osobne, a hlavne medzi štyrmi očami, pretože ak vás bude viac, rozhodne k vám nepríde. Ak máte so sebou len jednu priateľku požiadajte ju, aby šla na chvíľu na wc, prípadne ju požiadajte, aby na vás chvíľu počkala a viditeľne sa odoberte napríklad k baru, alebo k musicboxu.
 Telefónne číslo
Ak si od vás muž vypýta telefónne číslo, neznamená to, že zavolá. Zavolá iba v prípade, ak ste ho zaujali. Existuje aj možnosť vymeniť si vzájomne telefónne čísla. Nič nepokazíte, ak mu napíšete krátku sms typu: „Ahoj, co robis? Ja sa chystam niekam do mesta, nechces mi spravit prijemnu spolocnost?“ Pre väčšinu z vás je toto nepochopiteľné, pretože úlohou muža je dvoriť žene, ale ženy, spamätajte sa, je 21. storočie. Tieto zásady platili v 15. storočí. Sms-kou vôbec nič nepokazíte a uvidíte, či dostanete odpoveď. Hovorí sa, že muž potrebuje o ženu bojovať, ale podľa mojich skúseností to platí aj pre ženy. Keď sa jej chlap odovzdá „na tácke“ a je ochotný pre ňu spraviť čokoľvek, pochodí zle. Nejaký čas to dámu baví, ale potom nemá žiadne vzrušenie vo vzťahu, pretože muž je ochotný spraviť, čo jej na očiach vidí a prestane ju to baviť. Takže vy rovnako potrebujete chlapa, ktorý vás bude dobývať a čiastočne ustupovať, aby sa vám neodovzdal hneď. Uvediem príklad zo života: Jeden z mojich bývalých kolegov je dobrák „od kosti“. Veľmi bol zaľúbený do jeden slečny a nosil jej kvetiny, staral sa o ňu keď bola chorá, dokonca jej naspieval CD (vážne bolo skvelé) a ona ho jednoducho odmietla a našla si chlapa, ktorý na rozdiel od neho nestojí takmer za nič, chová sa k nej neprístupne, dokonca „ako chrapúň“. A to sa jej páči viac. Teraz ako by som vás videl – to je ale blbá baba, ja takého chcem. Skúste si spomenúť na to, keď ste mali podobného chlapa. Ako dlho to vydržalo? Prípadne, ak ste takého nemali, tak to zistíte. Prečo sa hovorí, že každá kráska má nejakého hlupáka? (Výnimky síce existujú, ale iba potvrdzujú toto pravidlo :)) 

Komunikácia a téma na rozhovor
V prípade, že muž nie je schopný vybrať tému, resp. vyberie tému, ktorá sa moc nehodí, skúste ho trošku usmerniť, prípadne tému prehodiť. Neznamená to, že je neschopný, možno má práve trému a rozpráva hlúposti, pretože sa bojí ako zareagujete. Raz dávno som na vlastné oči videl spolužiaka, ktorý sa snažil zviesť o rok mladšiu študentku. Jediné, čo z neho vyšlo bolo, či majú v triede farebný, alebo čiernobiely televízor :). Je to na zasmiatie, ale ako som ho pozoroval, mal pred ňou neuveriteľnú trému. Nehovorím, že bol bohvieako rozumný, ale nebol to zlý človek, iba nevedel nadväzovať kontakty. Dajte mu napriek tomu chvíľu šancu a snažte sa mu ako tak pomôcť, preberte komunikáciu do vlastných rúk. Ak aj naďalej bude „neprítomný“, svedčí to už len o jednom, a to vám nezostáva vôbec nič, iba poslať ho späť k stolu odkiaľ prišiel.

Komunikácia musí byť obojstranná. Teda, ak chlap vie rozprávať a ide mu to, nenechávajte ho v tom, aby rozprával len on. Mám na to ďalší príklad zo života: Jednému môjmu priateľovi sa páčilo isté dievča, a tak po mojom dlhom prehováraní, odvážil sa osloviť ju. Dopadlo to však katastrofálne. Dialóg bol v podstate o ničom, pretože asi hodinu mal monológ a keď dal priestor na rozprávanie slečne, tak zostalo trápne ticho a padla z jej strany za celú hodinu jedna otázka: „Máš aj súrodencov?“. Po hodine išiel na wc, odkiaľ mi telefonoval, aby som mu zobral bundu, že sa stretneme vonku. Nie je totiž nič horšie, ako keď s dotyčnou osobou nie je o čom komunikovať. Takže ešte aj pred prvým rande – komunikácia a komunikácia... Najprv by som odporučil jemnú, nie zložitú filozofickú debatu. „Oťukať“ si také veci, ako hudbu, filmy, obľúbené kluby apd. Zvyšok si necháme na prvé rande.

Gestá
Rád by som vás upozornil, že muži poznajú iba 4 druhy výrazu v tvári. Úsmev, nahnevanosť, vážnosť a zdesenie. Nič iné sa v ich repertoári nenachádza. Vy ženy naopak ovládate mimiku veľmi dobre a v priebehu jednej vety ste schopné vystriedať až 6 – 7 výrazov. Preto je u muža ťažšie rozpoznateľné čo si myslí o danej veci. Neočakávajte mimiku ako pri dialógu so ženou. Určite sa pýtate, ako mám teda určiť, čo si myslí. Existuje jedna možnosť a to, spýtať sa ho, aký má názor na danú vec. Pokiaľ vám ho teda nepovie sám, pretože muž má tendenciu problém, alebo situáciu okamžite analyzovať a hľadať možné riešenia.

Flirtovanie a vtipkovanie
Ako má vyzerať správny flirt s chlapom? Veľmi jednoducho. Stačí, ak mu dáte najavo, že sa vám páči. Stačí pár slov na jeho adresu, ako mu svedčí košeľa alebo že má sexi oči, prípadne akýkoľvek náznak, že je vám s ním fajn.

Vtipkovanie? Môže sa to? Samozrejme, že áno. Muži majú radi vtipné a pohotové ženy, teda tí inteligentnejší muži so zmyslom pre humor. Ak si nie ste istá, či má zmysel pre humor, je ľahké to zistiť. Použite nejakú vtipnú poznámku a na jeho reakcii uvidíte, či sa zasmeje, alebo nie. Dokonca mu tým aj môžete pomôcť k tomu, aby sa odhodlal aj on k nejakým pokusom o humorné „hlášky“. Aspoň si otestujete, aký je pohotový.

Myslí iba na „to“?
Tak toto je naozaj ťažká dilema. V nemenovanom dokumentárnom filme som videl, že muži tento „zvyk“ prebrali zo živočíšnej ríše, kde je úlohou samca oplodniť čo najviac samičiek a jeho životnou úlohou je splodiť čo najviac potomkov. Existuje veľmi malé množstvo živočíšnych druhov, kde je samček po celý život len s jednou samičkou. Myslím, že každý jeden muž vidí v pre neho príťažlivej žene z časti sexuálny objekt. Všíma si jej ladné krivky, pery, zadok a prsia. Či sú „lepšie“ malé, alebo veľké, dočítate sa v sekcii Milovanie. Z rozprávania žien som sa tiež dozvedel zaujímavé veci, pretože takmer každá (doteraz som spoznal len jednu výnimku) okamžite pozerá chlapovi na zadok. A teraz si odpovedzme milé dámy. Nie je to tiež prejav sexuálneho charakteru a príťažlivosti? Presne tak, ako aj chlap pozerá na krivky, zadok apd. Je však pravdou, že muži to dávajú častokrát veľmi okato najavo. Ženy naopak skoro vôbec.

 
ZAPAMÄTAŤ SI:
  -Komunikáciu môžu nadviazať aj ženy, napríklad očný s úsmevom, alebo osobne.
  -Je možnosť napísať aj sms.
  -Dôležitá zásada: Komunikovať!
  -Muži nepoznajú mimiku.
  -Je vhodné použiť aj vtipkovanie

Späť

Komentáre k článku

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Vyhľadávanie

(c) 2008-2011 Dj Janči/Free - Všetky práva vyhradené.