Ako zbaliť ženu ?

28.09.2008 16:25

Ženy sú vyzbrojené detektormi všetkého druhu. Do pár minút sú schopné odhaliť, kto ste a čo ste zač. Jedinci ovládajúci vynikajúco herectvo však dokážu aj tieto radary „obísť“ :)

Čo robiť, aby ste zapôsobili na ženu a aby vás neposlala niekam? Uvediem pár bodov, ktorých sa držte a máte zaručene vyhraté. Ako zbaliť ženu

Komunikácia
Ako je vo všeobecnosti známe, ženy veľmi radi rozprávajú. Samozrejme, podobne to očakávajú od mužov, len k tomu ešte bude potrebná dávka humoru (nie nechutného). Takže snažte sa s ňou čo najviac komunikovať spolu so šarmom a vtipom. Ak neoplývate darom byť pohotový a vtipný, snažte sa aspoň čo najviac komunikovať. Spoznal som raz ženu, ktorá mala viditeľne trápenie, svojou komunikáciou, pochopením a aj vtipným povzbudením (snažil som sa ju rozveseliť, aby nebola stále smutná) som za hodinu dialógu dosiahol to, čo sa nikomu pred tým u nej nepodarilo. Porozprávala mi celý svoj problém do detailov. Nikomu nikdy nič podobné nerozprávala, v tomto smere bola dosť uzavretá a problémy si nechávala vždy len sama pre seba, no snažil som sa pomôcť a vyšlo to.

Načúvanie
Neskáčte jej do reči, aj keď má dlhý monológ. Pokiaľ sa jedná o nejaký problém, vážny aj menej vážny, skúste si ju najprv vypočuť, a až POTOM jej PONÚKNITE pomoc, alebo radu. V prevažnej miere sa ženy potrebujú iba vyrozprávať a neočakávajú hneď riešenia. Muž má naopak potrebu ihneď riešiť akýkoľvek druh problému.

Zhrnutie – vypočuť a ponúknuť pomoc, ak to potrebuje. Čo ešte výborne zaberá, je nájsť vo svojom živote, alebo v živote niekoho zo známych podobný príbeh (prípadne si nejaký vymyslieť, ale to je na hranici – ale tak čo by sme neurobili, aby sme sa žene zapáčili – aspoň sa nemusíme maľovať) a tento jej vyrozprávať. Očakávať bude záver a bude sa zaujímať, ako to možno dopadne s ňou.

Pozornosť
Ženy obzvlášť milujú pozornosť od mužov. V prípade, že to nie sú nejaké „dámy“ na vysokej nohe, ale bežná žena, očakáva, že sa budete k nej správať milo. Pod pojmom „správať sa milo„ ale neznamená iba to, že už nebudete používať vulgarizmy, ale aj to, že budete k žene ohľaduplný. Dajte jej pocítiť, že má pri sebe muža, ktorý za niečo stojí a nie nejakého barového flákača a ožrana. Ženy potrebujú cítiť istotu v tom, že sa majú kam obrátiť v prípade, že to budú potrebovať. Občas nezabudnite na nejakú milú kvetinku, prípadne maličkosť. Skúste si zistiť aký druh kvetín má rada (nenápadne :)). Ženy zbožňujú, ak si všímate detaily, napríklad, ak jej pochválite oblečenie, vlasy, aj náušnice. Body navyše získate tým, že o nej viete, čo má rada, akú farbu, vôňu, jedlo apd. Jednému z mojich priateľov voňala veľmi jedna ženská vôňa. Keď ju raz mala jedna dáma v bare, prisadol si k nej a povedal len jednu vetu: „Ó, Jovan, ten ja zbožňujem.“ A hneď mal vyhraté, nakoľko sa ukázal byť znalcom vôní, čo spomínanej dáme imponovalo. Odišiel s ňou po polhodine debaty. Predpokladám, že keby nebol povedal tú vetu, ani by si ho nevšimla. 

Kultivovanosť a romantika
V zásade vystupujte kultivovane a distingvovane. Vety typu „Bejby, nejdeš si trsnúť?“ rozhodne nepatria medzi romantické vety a úspech sa pohybuje niekde okolo 2%. Veta typu: „Dobrý večer slečna, môžem vás požiadať o tanec?“ pôsobí zase veľmi oficiálne a skôr sa hodí na ples. Ale ak dáte tejto vete mierne humorný nádych s úsmevom na perách, môže zapôsobiť veľmi dobre. Najpodstatnejšie je vyjadrovanie a zmysel pre humor. Ako som spomínal, jedna veta sa dá povedať rôznymi spôsobmi s rôznym druhom prízvuk, a tým môže pôsobiť príťažlivo, alebo aj presne opačne, odpudzujúco. Vyššie som spomínal, že žena dokáže muža ohodnotiť za pár sekúnd, takže pozor na prvý kontakt.

Obliekanie a starostlivosť o svoje telo
Táto časť nebude zrejme vhodná pre chlapcov v istom veku, kedy majú svoj vlastný štýl. V prípade, že do tejto kategórie nepatríte, je pre vás dôležité, ako vníma žena váš výzor. Určite nebude chcieť ísť na rande s nejakým otrhaným neoholeným smrdiacim chlapom s ohryzenými nechtami. Dbajte o seba a prv než sa pustíte do zvádzania sa uistite, že jej nebudete robiť hanbu.

Odvaha
Mám zopár kamarátok, ktoré sú nešťastné, pretože sa o ne zaujíma len chlap, ktorý je buď opitý, alebo nestojí za nič. Áno, je to tak a prečo? Pretože hlúpy alebo opitý chlap má tú správnu odvahu a dokáže sa prihovoriť žene bez toho, aby sa bál odmietnutia. Hm. To je ten pravý problém chlapov – boja sa odmietnutia. Čoho sa bojíte? No a? Keď vás odmietne, tak odmietne, s tým nič nespravíte, ale čo tak nabrať odvahu a vyskúšať. Neverili by ste koľko žien (častokrát veľmi pekné a namysleno vyzerajúce) v skutočnosti hľadá niekoho ako vy. Nie len „nabúchaných playboyov“, ale niekoho, na koho sa dá spoľahnúť, oprieť a porozprávať. Pre ne to znamená viac, ako si myslíte. Tak do toho, naberte odvahu a nebojte sa ničoho. Ženy zbožňujú odvážnych chlapov :).
 Úprimnosť
Buďte vždy úprimný a otvorený. Nikdy si nevymýšľajte niečo, čo sa mohlo sotva stať. Venujte jej všetok svoj čas a neobzerajte sa po iných objektoch záujmu. Hlavne sa rozprávajte o všetkom čo možno najotvorenejšie. Nemám na mysli, že pri prvom kontakte si budete rozprávať svoje tajnosti, alebo riešiť citové záležitosti, ale keď komunikujete a niečo sa vás pýta, otvorene bez okolkov jej povedzte, čo chce vedieť, pretože od toho záleží, aká bude ona k vám.


ZAPAMÄTAŤ SI:
-Nabrať odvahu!
-Komunikovať!
-Všímať si detaily!
-Byť úprimný!
-Byť romantický!
-Počúvať!

 

Späť

Komentáre k článku

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Vyhľadávanie

(c) 2008-2011 Dj Janči/Free - Všetky práva vyhradené.