Druhy bozkov a ako na ne

28.09.2008 15:26

Bozkávanie je umenie. Nie je to len strčiť jazyk do úst opačnému pohlavie a zahrať sa na šijací stroj!

Páry zvyčajne využívajú len jeden, alebo dva druhy bozku. Pritom ich existuje zopár naviac a vôbec nič sa nestane, ak ich zopár ďalších vyskúšate. Obvykle to partnerke spraví väčšiu radosť, ak partner použije viacej druhov bozkov. Zároveň to bude akýmsi vylepšením, či už predohry, alebo romantických prejavov vo vzťahu. Tento článok nemá za úlohu vytvoriť z Teba kráľa (kráľovnú) bozkov, ale má priblížiť rôzne techniky bozkávania.

Pri všetkých druhoch bozkov, ktoré sú popísané v tomto článku je dôležité spomenúť, že nie len jazyk a pery sú tým, čo robí bozk bozkom. Sú to aj ruky, ktoré počas bozku môžu zájsť (Nie, tam nie! :)) do vlasov partnerky. „Hrabanie“ prstami vo vlasoch je vždy veľmi príjemné a umocňuje zážitok z bozku. Objatie je rovnako dôležité, pretože predstav si že sedíte spolu v parku na lavičke a jediné, čo sa hodinu hýbe, sú pery a jazyk. Bez objatia, bez dotykov. To je teda predstava, chladné ako Antarktída. Nikdy nebuď ako drevo. Nemusíš zrovna tancovať lambádu, ale pohyby, objatia a hladkanie sú nutnosťou pre bozkávanie, z ktorého ma opačné pohlavie radosť.

Francúzsky bozk
V prvom rade má byť tento bozk príjemný, nežný a vzrušujúci zároveň. V každom prípade nejde o preteky, kto rýchlejšie pohybuje jazykom v akomkoľvek smere, ako to už zrejme väčšina z vás zažila. Jeho účelom je dostať oboch partnerov „do varu“. Jeho priebeh je veľmi jednoduchý. Stačí zamiešať cit, nehu a lásku. Jemne vkĺznite partnerovi medzi pery jazykom a pomaličky s ním pohybujte a dotýkajte sa partnerovo jazyka. Hrajte sa s ním tak, aby bolo cítiť zvyšujúce sa napätie a vzrušenie (jedná sa o psychické vzrušenie, nie fyzické, vlastne v konečnom dôsledku sa prejavuje aj to fyzické).

Filmový bozk
Je menej vzrušujúcejší ako francúzsky bozk, ale je tiež veľmi zaujímavý. Tento bozk môžete vidieť v 99,99% amerických filmov. Partneri sa nedotýkajú jazykmi, ale skôr bozkávajú pery. Partner svojimi perami zovrie partnerkinu spodnú peru (nie kŕčovito a silno zovierať!) a partnerka môže zase „na výmenu“ svojimi perami zovrieť mužovi vrchnú peru. V rámci bozkávania je tu aj možnosť pery vymeniť, teda partner zoviera partnerke vrchnú peru a partnerka partnerovi spodnú. Výhodou tohto bozku je dĺžka trvania. Takto sa vydržíte bozkávať kľudne aj niekoľko hodín (teda pokiaľ vás nenachytajú rodičia, alebo deti, prípadne iný narušiteľ :).

Letmé dotyky
Tento bozk je obvykle pre ženy veľmi vzrušujúci. Ide o veľmi ľahké až letmé dotyky pier. Pripojiť môžete aj jazyk a veľmi zľahka ním prechádzať partnerke po perách tak, ako by ste ju chceli štekliť. Každé jemné dotknutie vyvoláva pocity mrazenia a vzrušenia. Odporúčam ako veľmi dobrý začiatok celého aktu.

Zúbky
Veľmi efektívne sa javí jemný prechod od ucha ku krku. Počas prechodu je možné použiť aj zúbky, ale veľmi opatrne. Pokiaľ je sila hryzkania tak akurát, násobí to pôžitok. V prípade, že je sila príliš veľká, určite to bude pôsobiť ako kvalitná antikoncepcia, nakoľko partnerka s najväčšou pravdepodobnosťou utečie. Hryzkať je možné aj peru, prípadne jazyk, samozrejme s veľkou opatrnosťou a citom, aby ste partnerovi neublížili, i keď vieme, že niekedy by sa zišlo ženám z jazyka odhryznúť :).

Jazýčky
Ďalšou možnosťou bozkávania sú dotyky jazýčkami bez dotyku pier. Skúste sa s partnerom chvíľu hrať len so špičkami jazykov.

Pusa „Flegmoška“
Toto je záverečný – bonusový typ bozku. Vyvoláva veľké návaly smiechu medzi partnermi. Praktizovanie je nadmieru jednoduché. Obaja partneri zavrú ústa a perami sa oprú jeden o druhého. V žiadnom prípade sa ústa neotvárajú a vôbec sa pri tom nehýbeme. Zaručený nával smiechu. Odporúčam vyskúšať!

Späť

Komentáre k článku

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Vyhľadávanie

(c) 2008-2011 Dj Janči/Free - Všetky práva vyhradené.